viernes, 13 de abril de 2012

ELECCIONS A LA TERRITORIAL DE BARCELONA, 1ª PART.

Des de la Plataforma Tradició Ocellaire us volem recordar que el pròxim dia 21 d’Abril es celebra un acte molt important per tot el col·lectiu de caçadors i també d’ocellaires.  Hi hauran eleccions a representar la Territorial de Barcelona de Caça.

La nostra Plataforma porta una mica més d’un any defensant davant de les administracions, dels  polítics, dels  mitjans de comunicació, etc., tota l’activitat ocellaire i tot el que envolta aquesta tradició centenària de Catalunya.

Se’ns han obert moltes portes i hem fet arribar les nostres preocupacions a sectors que amb prou feines, els hi havia arribat informació sobre la nostra afició. 

Entre altres actes, hem entrat al Parlament de Catalunya milers de firmes defensant el col·lectiu ocellaire i sobretot la seva captura en viu i els seus mètodes tradicionals.
Hem mantingut reunions amb els sectors implicats i en moltes ocasions ens ha sorprès la poca coneixença que tenen els organismes sobre la nostra activitat.
També hem fet arribar al Parlament de Cat. el manifest de moltes societats ocellaires que volen seguir capturant amb viu amb el mètode del arbret,
etc, etc. etc.

Però ara ha arribat el moment de fer un pas més:

Sabem que per fer més pressió a les autoritats competents i a les administracions, i per què se’ns escolti i se’ns valori encara molt més, s'ha d'estar dins de la Federació, per això:
 hem decidit recolzar absolutament la Candidatura del Sr. MANEL SEGURA GARCIA.

Dins aquesta candidatura hi hauran vàries persones ocellaires, entre elles 2 membres actius de la junta de la Plataforma Tradició Ocellaire.
Aquesta candidatura encapçalada pel Sr. MANEL SEGURA GARCIA donarà total suport al col·lectiu ocellaire i a que es defensi tota la tradició i cultura ocellaire tal com es mereix.

Per tot això, des de aquesta Plataforma es vol demanar a tots els presidents ocellaires de la Territorial de Barcelona, QUE ENS DONIN SUPORT EN FORMA DE VOT a aquesta candidatura, de cara a les pròximes eleccions del dia 21.

Hi ha molt en joc i esperem obtenir el recolzament ocellaire, ja que els ocellaires som decisius en aquestes votacions. Tot depèn de vosaltres!!!.

GRÀCIES!!.

SEGUIREM INFORMANT DIÀRIAMENT DE TOTS ELS PUNTS DEL NOSTRE PROGRAMA.



.

1 comentario:

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.