martes, 5 de febrero de 2013

NOMENAMENT DEL NOU DIRECTOR GENERAL DE MEDI NATURAL I BIODIVERSITAT


Aquest dimarts dia 5 de febrer, ha sigut nomenat el nou Director General de Medi Natural i Biodiversitat, el Sr. Antoni Trasobares Rodríguez.

Esperem de tot cor, que sigui comprensiu i tolerant amb la nostra afició centenària, i que pugui reconduir i adreçar la situació actual.


Tot seguit us deixem més informacio del nou Director:


Antoni Trasobares Rodríguez, director general de Medi Natural i Biodiversitat
Nascut a Barcelona l’any 1974.

Llicenciat en Ciències Forestals i doctor en Gestió Forestal i Economia per la  Universitat de Joensuu (Finlàndia). Enginyer de Forests en l’especialitat de Medi Ambient per la Universitat de Lleida (UdL) i tècnic agrícola per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Ha desenvolupat la seva carrera professional en els àmbits de la recerca, la transferència tecnològica i els projectes aplicats en gestió forestal i el medi natural en general.

Entre 1999 i 2004 ha treballat al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya en l’establiment i la coordinació del Projecte Regional pel Mediterrani de l’Institut Forestal Europeu. Del 2004 al 2009 ha treballat a la consultoria Foreco Technologies SL, especialitzada en suport a la gestió forestal i la gestió del medi natural, on ha desenvolupat diversos projectes a nivell nacional i internacional.

Els darrers 3 anys ha estat coordinador a l’Institut Federal Suís de Tecnologia d’un dels principals grups de treball del projecte Europeu MOTIVE, finançat per la Comissió Europea (FP7) i centrat en el desenvolupament de models i estratègies per adaptar la gestió forestal al canvi climàtic.

És autor de diverses publicacions científiques (17 publicacions SCI) i de transferència tecnològica en el camp de la gestió forestal/medi natural.

2 comentarios:

  1. Ojalá comprenda. nuestra afición y se restablezca la normalidad este año


    ResponderEliminar
  2. pero dentro de esto se podra ser pajarero i tener pajaros como sa exo da la vida

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.