domingo, 10 de octubre de 2010

PRESENTACIÓ DEL BLOG DE LA PLATAFORMA

   






La Plataforma Tradició Ocellaire es presenta al blog. 

Està formada per una colla d'ocellaires molt preocupats per la situació actual que hi ha a Catalunya.

Aquesta plataforma es va començar a crear a principis de setembre, després que es decidís fer una recollida de signatures, per defensar la captura en viu, sempre en viu, de petites quantitats d'ocells fringíl·lids, per la seva futura participació en els concursos de cant, que es fan a Catalunya. La majoria dels ocells que capturem en viu, els tornem a alliberar al poc temps, ja que no reuneixen les habilitats o qualitats necessàries per participar en els concursos, o són molt esbarats, etc. Això fa que aquesta activitat sigui sostenible amb el medi ambient i respectuosa amb les espècies que es capturen, que no estan en regressió ni molt menys en perill d'extinció.

El Departament de Medi Ambient, governat per Iniciativa-Verds ( que són els primers a anar en contra de tots els col·lectius que estem en aquest departament), va decidir prohibir la captura en viu, amb els mètodes de l'arbret i de la xarxa abatible

Estem en fase de proves.                                                                                                

2 comentarios:

  1. Hola , espero que esta iniciativa sirva Para hacer un poco de contrapeso a la dirección general de medio ambiente ya que estan tomando decisiones en contra del colectivo ocellaire de catalunya y de una vez por todas comprendan que nosotros no somos el problema, suerte.

    ResponderEliminar
  2. hola, sí, de esos se trata, de hacernos ver un poco mas y que cuenten con los ocellaires para negociar, saludos

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.