domingo, 17 de octubre de 2010

MEMBRES DE LA PLATAFORMA PARTICIPEN A UN SOPAR INFORMATIU SOBRE CAÇA.

Alguns dels companys que col·laboren amb la Plataforma.

El dissabte 16 d'octubre es va celebrar un sopar-reunió a Vic, organitzada per l'Agrupació de Societats de Caçadors del Pirineu i la Catalunya Central, on es va parlar de la caça amb escopeta, es va informar de temes sobre aquesta entitat de caçadors, i també es va parlar de la problemàtica dels ocells.
Sobre la captura en viu d'ocells es va parlar dels problemes dels últims mesos, de les normatives i que de cara l'any que ve, aquesta situació s'ha de tenir resolta d'una vegada per totes.

La Plataforma Tradició Ocellaire es va donar a conèixer entre els assistents, va repartir fulles per omplir i va estar escoltant ocellaires d'altres comarques.

També creiem que hi ha un desconeixement major de la nostra problemàtica, entre els caçadors d'escopeta, i que les solucions i els passos a seguir, els han de fer o han de ser consensuats per ocellaires. Tot i que l'ajuda per part dels caçadors d'escopeta serà benvinguda.

Els ocellaires de captura han de ser els que han d'aportar solucions i els que han d'estar a primera fila en les pròximes negociacions, ja que som nosaltres els que coneixem com ningú les solucions i els passos a seguir.

Gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.