domingo, 14 de noviembre de 2010

LA PLATAFORMA ORGANITZA UNA XERRADA ON PARTICIPEN DIRIGENTS DE CiU.


El passat dissabte 6 de novembre es va celebrar a Vic una reunió convocada per la Plataforma, on varen participar el diputat de CiU i ex-conseller de Medi Ambient, EL Sr. Ramon Espadaler, i també va assistir-hi el Sr. Jordi Padrós, ex-director General d'activitats cinegètiques.

Entre els assistents hi havia el President de la Catalana de Caça, Sr. Paco Piera, també el delegat Ocellaire de la Catalana, el Sr. Mariano Mate. I un centenar d'ocellaires assistents. Per això, la primera convocatòria de la PLATAFORMA TRADICIÓ OCELLAIRE va ser un èxit. GRÀCIES A TOTS!!.

Primer de tot es va presentar els membres de la Plataforma i es va fer una repassada dels problemes en els últims 3 anys, i també es va explicar com va sorgir la plataforma i les iniciatives que s'estan duent a terme. S'anima a tothom a seguir recollint signatures!!.

Seguidament el Sr. Ramon Espadaler va explicar com estan les lleis a nivell europeu, espanyol i català i va dir que si hi ha voluntat política i es fan les coses ben fetes, la captura en viu d'ocells fringíl·lids, pot tornar a ésser legal.

En part passa per fer un Reglament i incloure'l a la llei de protecció dels animals, ja que la deixadesa i complicitat amb els animalistes, del Departament de Medi Ambient, ha propiciat la situació actual.

També va explicar el Sr. Espadaler, que CiU va entrar al Parlament Català una proposta per tornar a autoritzar la captura en viu, però el Tripartit va votar en contra ( febrer 2009).

El Sr. Padrós va dir que hi havia un compromís de CiU de fer un Reglament nou, per regular la captura, sempre que governin.

Seguidament es va dictar un torn de precs i preguntes, i una vintena d'ocellaires van opinar i preguntar als ponents.

Al acabar les preguntes es va tancar l'acte i es va donar les gràcies a tot el públic assistent.




 



 


Josep C. (vocal),  Ramón V. (tresorer), Toni T. (Sots-President), Òscar P. (President) i Josep V. ( secretari)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.