domingo, 14 de noviembre de 2010

REUNIÓ AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA

El dimecres 10 de novembre, uns membres de la junta de la plataforma Tradició Ocellaire es va desplaçar fins Barcelona per mantenir una reunió amb la Federació Catalana de Caça.

En la reunió hi van ser presents, el president de la FCC,el Sr. Paco Piera.
El delegat Ocellaire de la Federació i president de la Unió Barcelonès d'Ocellaires, el Sr. Mariano Maté.
El president de la  Unió d'Osona d'Ocellaires, el Sr. Josep Carol.
El president de la Territorial de Girona, el Sr. Carles Dilme.
I representants de la Federació de Lleida i Tarragona de Caça.

La reunió es va desenvolupar en un to cordial i respectuós, i les dues parts afectades varen acordar seguir estan en contacte, per aconseguir l'objectiu comú que tots volem, tornar a capturar amb VIU, amb els mètodes de l'arbret amb vesc i el de xarxa abatible.

Per fer un petit resum. Primer de tot, es va presentar la plataforma oficialment als representants de la Federació Catalana. Es va explicar com va sorgir la plataforma Tradició Ocellaire, les iniciatives que estem duent a terme actualment, com és la recollida de signatures, i l'intenció de seguir defensant l'afició i activitat ocellaire, però sobretot la captura en VIU.

A la reunió es va parlar sobretot de captura en viu, la problemàtica actual, les possibles solucions que podem aconseguir, els drets i deures que tenim els ocellaires. També es va parlar dels concursos d'ocells, i tots els assistents varen donar les seves opinions o idees.

Va quedar palès que, davant d'aquesta situació actual, els ocellaires han d'anar tots a una i treballar en el mateix camí per aconseguir els objectius que tots desitgem.

El Sr. Paco Piera i el Sr. Mariano Mate van recalcar que s'ha de treballar amb col·laboració i que en aquests moments, els ocellaires han d'estar més units si cal, ja que així es farà mes força i ressò.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.