domingo, 14 de noviembre de 2010

NOTICIA A EL 9 NOU ( divendres 12-11-10)

                                                     
Noticia del diari
 Diversos membres de la plataforma, varen ser entrevistats pel diari EL 9 NOU, per fer un article sobre la problemàtica actual i per explicar el desacord amb la decisió del departament de Medi Ambient, dirigit pels Verds, els principals responsables i primers interessats a que, aquesta afició desapareixi.

Encara que ens vulguin enganyar, sabem que les lleis no han estat modificades i la prohibició desde el Departament de Medi Ambient- Iniciativa-Verds-, només es pot entendre com un acte electoralista cap als seus electors. Desde la Plataforma us volem dir que no us deixeu enganyar i que seguirem lluitant perquè creiem que la raó està de la nostra part.


 Clicka aquí i veuràs la noticia: ==> NOTICIA EL 9 NOU

Remarcar que la Directiva Europea i la Llei Española, permeten clarament les excepcions per la captura d'ocells de manera controlada. Els ocellaires ho practiquem de manera regulada i federada, aquesta captura. Tenim uns topalls d'exemplars a capturar i de dies de captura. sense comptabilitzar els ocells que han estat descartats pels concursos de cant i que els tornem a alliberar. I la Llei Catalana també permet  la captura en Viu d'ocells.

Els primer interessats a que les espècies es reprodueixin som nosaltres, per això es captura un nombre reduÍt d'ocells mascles, sense afectar les femelles d'aquestes espècies, que es prohibeix capturar.
Tot i així, estem disposats a col·laborar o acceptar si es fa un Reglament nou aquest pròxim 2011, ja que el reglament actual ja ens ho permet.


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.