sábado, 26 de febrero de 2011

MODIFICADA L'ORDRE SOBRE OCELLS

Com molts de vosaltres ja ho haureu vist, el dia 23 de febrer de 2011, ha sortit publicat al DOGC, una modificació d'Ordre, que deroga uns articles concrets de l'Ordre vigent fins ara (Ordre que regula la captura en viu, tinença i exhibició pública, de l'any 1999).

És cert que han quedat sense efecte tots els articles que parlaven de la Captura en Viu; Autoritzacions, mètodes de captura, període hàbil, etc.

Però aquest Ordre també preveu  la possibilitat de tornar a regular tots els punts que afecten a la Captura en Viu.

Per això, conveçuts de que així serà i que quedarà una Ordre encara millor de la que teníem, hem de tenir una mica de paciència i donar tota la confiança a la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

És normal que hi hagi preocupació, però el compromís de l'actual govern hi és i ja s'han expressat a favor del nostre col·lectiu i de la captura en viu.

El que sí continuarem fent és fer-nos sentir i seguirem amb la roda de contactes amb totes les parts implicades, sobretot polítics.
Per això, us demanem el màxim de recolzament, ja que com més societats ocellaires i aficionats ens recolzeu, més força, veu i vot tindrem tot el COL·LECTIU OCELLAIRE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.