viernes, 4 de marzo de 2011

REUNIÓ ENTRE OCELLAIRES


 El passat divendres, es va celebrar una reunió a Avià, organitzada pel president de l'Agrupació de Caçadors i Pescadors de Catalunya, el Sr. Manel Raurich, en la qual hi van ser presents diversos ocellaires, entre els quals, els de la Plataforma Ocellaire.

La reunió era per parlar de la situació actual de l'activitat ocellaire i per fer un full de ruta o unes propostes, que es faran servir per negociar amb el Departament D'agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Els ocellaires presents, tots ells aficionats a la captura en viu, varen dir-hi la seva, varen donar idees, i tots els suggeriments es van anar apuntant.
Es va parlar de la captura amb viu, dels mètodes de captura, de l'importància del mètode de l'arbret a moltes comarques de Catalunya, de la manera de millorar la nostra imatge de cara a la societat, ja que molta gent té una imatge equivocada o distorsionada de la nostra afició, etc, etc.

Al final, es varen redactar les propostes més importants i aquestes es faran arribar en persona als representats polítics, per poder aconseguir que l'any 2011 sigui el principi del final d'aquest calvari que estem patint tots els ocellaires.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.