domingo, 13 de marzo de 2011

VISITA DEL SR. RAMON ESPADALER AL CONCURS D'OCELLS DE VIC

El Sr. Ramon Espadaler conversant amb ocellaires.
El diumenge 13 de març es va fer a Vic-Gurb el concurs d'ocells corresponent a la comarca d'Osona.
Coincidint amb aquest acte, la PLATAFORMA TRADICIÓ OCELLAIRE va convidar al cetamen ocellaire al Sr. Ramon Espadaler, que ostenta el càrrec de diputat i portaveu del grup parlamentari de CiU.

Els membres de la plataforma ocellaire volien donar a conèixer més a fons aquesta afició, tant a polítics com a les parts implicades. Per això, vàrem convidar al sr. Espadaler.


El Sr. Espadaler es va mostrar sorprès per la quantitat de gent, tot i que ell ja coneixia aquest món.
També se li va explicar la dinàmica dels concursos, però sobretot vàrem parlar de la captura amb viu.

Molts ocellaires varen poder donar les seves impressions, informar-se de com estan les negociacions i mostrar les preocupacions que tots tenim.

El diputat va respondre i va informar de com estan les coses, i va tornar a mostrar el compromís donat mesos enrere, per trobar la millor solució.

Nosaltres també li vàrem comentar els dubtes i  algunes preocupacions que encara estan per polir, a més d'insistir-li que s'ha de tornar a poder capturar en viu, amb els 2 mètodes tradicionals i amb garanties.

Des de la plataforma donem les gràcies al diputat Ramon Espadaler, per haver acceptat l'invitació i venir al concurs, a més d'escoltar-nos a nosaltres i tots els ocellaires que es varen apropar a preguntar-li qualsevol dubte.                                                                                 
   

Sr. Espadaler, membres plataforma i ocellaires





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.