domingo, 3 de abril de 2011

REUNIÓ A BARCELONA

El passat dilluns 28 de març, es va fer a Barcelona una comissió de caça i pesca. Per una banda, hi havia alts càrrecs de CiU i de l'actual govern, i per l'altre part, hi van ser presents caçadors, pescadors i ocellaires.
L'agrupació de Caçadors i pescadors de Catalunya, AGRUPCAT, va ser representada pel seu president, el sr. Manel Raurich, al qual, van acompanyar-lo els dos ocellaires presents a la reunió, un dells, membre de la PLATAFORMA TRADICIÓ OCELLAIRE.

Volem destacar que tant la nostra Plataforma Ocellaire, com l'agrupació Agrupcat, estem col·laborant activament a tornar a capturar en viu.

Durant la reunió, es va parlar de la caça, la pesca, la situació ocellaire i la seva captura en viu.

El mètode de la xarxa abatible estan les negociacions ben encaminades, i el mètode de l'arbret, s'ha de seguir lluitant i fer veure als dirigents, que utilitzat com ho fem nosaltres, és totalment selectiu.

Les negociacions continuen, ja que res és definitiu, i si al final podem tornar a capturar, s'hauran de reglamentar de nou totes les condicions de captura.

3 comentarios:

  1. hola a tots, desde la Plataforma us volem demanar una mica de paciència en aquests moments difícils. Seguim treballant, tot i els obstacles que ens trobem.

    ResponderEliminar
  2. Hola,
    Teniu tot el suport dels ocellaires que capturem i amem aquesta afició. Sense el vesc, no hi ha raó d'existencia a les comarques d'Osona i Manresa. Intentem donar un vot de confiança a CiU i que ens permetin capturar d'una forma controlada i com ja sabem, selectiva. Ja es difícil encabir una afició tant antiga i centenaria dins la Societat (pocs son els joves que continuen) com perquè vingui algú sense cap escrúpol i ens la elimini sense miraments.
    Us donem les gràcies i molta força per continuar.

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.