jueves, 28 de abril de 2011

REUNIÓ AMB EL PORTAVEU DEL GOVERN, EL SR. FRANCESC HOMS

El passat dimarts dia 26 d'abril, membres i simpatitzants de la Plataforma T.Ocellaire i de l'afició ocellaire, es van desplaçar fins Barcelona per reunir-se amb el Portaveu del Govern, el senyor Francesc Homs.

El senyor Homs va respondre a la nostra invitació amb una celeritat que nosaltres li agraïm i alhora li donem les gràcies per la reunió.

L'intenció de la reunió era explicar-li tota la nostra afició i també els problemes que han sorgit aquests últims anys, coincidint amb l'època que IC-V capitanejava La Conselleria de Medi Ambient.

El senyor Frances Homs va escoltar i va prendre nota de les nostres explicacions, queixes i les preocupacions que pateix el col·lectiu ocellaire.

Li vàrem explicar la situació actual, que és de la prohibició total de capturar en viu, del compromís de desfer el nus que va manifestar el grup CiU i el seu president el Sr. Artur Mas abans de les eleccions, etc.

També li vàrem entregar documentació i material d'aquesta afició centenària, i finalment ens vàrem emplaçar a que si hagués alguna informació nova o consulta, ens posaríem de nou amb contacte.

El senyor Homs, envoltat d'ocellaires
   

2 comentarios:

  1. esperemos que nuestras reivindicaciones no caigan en saco roto , hay que seguir en la lucha, suerte.

    ResponderEliminar
  2. Eso esperamos ferran!. hay que apretar mucho mas a los de medi natural..

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.