sábado, 18 de diciembre de 2010

REUNIÓ AMB OCELLAIRES D'AVINYÓ I DELS POBLES VEINS.


Representants dels Ocellaires
 d'Avinyó i rodalies.
 El dissabte 18 de desembre uns membres de la plataforma es varen desplaçar fins a la localitat d'Avinyó (Bages), per explicar a un grup de representants dels ocellaires de la zona, l'iniciativa de la recollida de signatures i de la problemàtica actual.

Durant la reunió informal, primer es va explicar com va sorgir la plataforma, i a continuació es va fer un resum de com estan les coses, les possibles solucions a trobar, l'iniciativa de la recollida de signatures i l'importància de l'implicació de tots els ocellaires per aconseguir tornar a capturar el pròxim 2011.

 Va quedar palès que l'objectiu número 1 és tornar a capturar en viu, i que els ocellaires d'aquesta zona utilitzen el mètode de l'arbret, i que és aquest mètode el que volen per seguir practicant l'activitat ocellaire, com s'ha utilitzat de sempre en la zona.

Des de la plataforma tradició ocellaire vàrem trobar una gran predisposició dels ocellaires i aquests es varen comprometre a seguir agafant firmes.

Per acabar, volem donar les gràcies als ocellaires pel tracte rebut i per haver-nos escoltat i felicitar-los per què es veien molt bona gent.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.