jueves, 2 de diciembre de 2010

LA IL·LUSIÓ RETORNA AL COL·LECTIU OCELLAIRE

Amb el nou panorama polític, el col·lectiu ocellaire es troba esperançat.
Cal recordar el recolzament de diferents partits polítics a la nostra Tradició ocellaire. Un d'ells, CiU, ha estat el gran dominador d'aquestes passades eleccions, per tant, des d'aquest blog el felicitem per la victòria.

La visita a la comarca d'Osona del seu cap de llista, el Sr. Artur Mas (futur president de la Generalitat), i més tard, la reunió d'aquesta Plataforma amb el Sr. Ramon Espadaler, exconseller de Medi Ambient, van servir per confirmar la seva voluntat política de trobar una solució, per la captura en VIU de petites quantitats d'ocells fringíl·lids, amb els 2 mètodes de captura tradicionals.

Recordem les seves paraules,- Si hi ha voluntat política, la captura en viu d'ocells fringíl·lids, pot tornar a ser perfectament legal.

L'altre punt a destacar de les eleccions, ha sigut la devallada de IC-V, que han baixat 2 diputats, passant de 12 a 10. Les seves poltítiques prohibitives i restringides, no els han servit per pujar en nombre de diputats.

Per últim, la PLATAFORMA TRADICIÓ OCELLAIRE es posa a disposició del nou govern a col·laborar en tot el què faci falta, referent a l'afició i a la tradició ocellaire de Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.